Ennen Laidunta

Runoilija Draywan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yrittää saada vähemmän luovaa taukoa loppumaan...
 

Miksi Yksinäisyys?
Miksei Rakkaan Läheisyys?
-
Lämpö kehon lämmittäisi mielen
Kosketus hetken korvaisi halauksen
Tasainen hengitys vaivuttaisi uneen
Josta tahtoisi herätä huomiseen
-
Vaan valo tulee ennen unta
Sanat ennen laidunta
Palelen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot