Möykky

Runoilija Draywan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yrittää saada vähemmän luovaa taukoa loppumaan...
 

Miksi oloni on tyhjä?
Miksi sieluni tuntuu tarpeettomalta

Olenko turtunut mieheksi?
Olenko kasvanut vihdoin aikuiseksi

Olen kasvanut tunteettomaksi möykyksi

Se möykky löytyy rinnastani

Mutta se möykky ei ole sydän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana möykky pitoinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot