Kesähelteessä

Runoilija Draywan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yrittää saada vähemmän luovaa taukoa loppumaan...
 

Rakkautta kaikki joskus janoaa
Hellyyttä joisi, vaikka syliin sulaa
Se on kait pakkasta kesähelteessä
Kun en saa nauttia sun lämmössä

Vesi otsalta valuu ja silmät peittää
Avaan oven, enkä sua näe enää
Tuulenvireestä ei ole tietoakaan
Eikä kylmä sydän auta tähän tuskaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot