Sielu tyhjenee

Runoilija Draywan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yrittää saada vähemmän luovaa taukoa loppumaan...
 

Rakkaus on kaipuuta
joka löytää kohteensa

Ilman kohdetta, tunteet lähtevät
eivätkä enää palaa
Sielu tyhjenee...

Jos etsit tunteetonta
odota vielä hetki
Pian olen valmis...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot