Piirrä siihen viiva

Runoilija Draywan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yrittää saada vähemmän luovaa taukoa loppumaan...
 

Vaikka näin ei ehkä saisi tehdä
niin tehdään se

Otetaan sinun elämäsi
laitetaan se näyttämään pallolta

Se on kuin tavallinen, symmetrinen pallo
sanotaan vaikka punainen

Kun näet sen ehkä joskus lattialla
kaiken kiireittesi keskellä

Tuntuuko joskus että se olisi väärin päin?
Ai, että siirretty?

Kuule, kun se on kokonaan punainen
se on joko aina oikein päin
tai väärin päin

No hyvä on
en minä tiedä

Piirrä siihen viiva
saisit ainakin jotain aikaiseksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hih, tää on aika hieno.. toisaalta pistää hymyilyttämään, toisaalta vetää vakavaksi. Herättää monia kysymyksiä, ehkä oikeanlaisten rajojen vetämisellä saisi elämänsä kulkemaan oikein päin.. ehkä ei onnaa ensimmäisellä, mutta voihan niitä piirtää aina lisää :) hieno on runosi!

Ah! Ihanan ovela! Pidän tästä!

Ja ps. Aivan sulonen tuo linkki tuossa kuvauksessasi!!<3

Todella veikeästi kirjoitettu runo.
Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot