Viimeiset ajatukset

Runoilija Pumpkini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004
Viimeksi paikalla: 19.3.2018 10:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni täynnä suloisia sanoja,
olen riimejä, loruja ja runoja.




Lisää luettavaa?
Tarkista:
Unikuvani -blogi.
 
 

Niin kaunis oli katsella, kun käsi käteen käy,
mut enää vierelläs ei häntä näy.
Kai joskus toivoit, et tää tulis aina säilymään,
jokainen joutuu joskus lähtemään.

Olitte kuva toivosta, kaikesta kauniista,
kuin kiveen teidän liittoon luotettiin.
Kukan kauneimmankin täytyy kerran kuihtua,
vaik kuinka hyvin sitä hoivattiin.

Ei kukaan voinut ennustaa mennyttä, tulevaa,
ei nähty mitä toisi huominen.
Ei arvattu kuinka paljon se voisi satuttaa,
miten hauras voi olla ihminen.

Viel ikkunalla istut, toivot hänen palaavan,
rukoilet, saisit aikaa enemmän.
Ei rakkauden tän koskaan nähdä susta sammuvan,
vaikket aina muista minne lähti hän.

Selite: 
Isovanhempiani ajatellen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot