Kuravettä

Runoilija Pumpkini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004
Viimeksi paikalla: 19.3.2018 10:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni täynnä suloisia sanoja,
olen riimejä, loruja ja runoja.




Lisää luettavaa?
Tarkista:
Unikuvani -blogi.
 
 

Sinä olit miehistä täydellisin,
minä naisista typerin,
vastakohdat täydensivät toisiaan,
niin itselleni uskottelin.
Ja kai sinäkin uskoit hetken verran,
ainakin luin sen kasvoistasi,
vaikka olikin ryppyjä otsasi täynnä,
huulillas kerroit nauttivasi.

CH:
Ja meidän piti lähteä yhdessä kauas,
ajaa kuuhun sun autolla,
juoda kuravettä nurmikolla,
olla onnellisia,
mut joku tuli ja puhkaisi renkaat,
varasti autoradion,
tää onko enää rakkautta
jos tää näin vaikeata on?

Liikuit sulavammin kuin sukeltajat
uivat koralliriutoilla,
minä kannoin murheita ja pelkoja
mun liian leveillä hartioilla.
Mutten irtikään voinut mä päästää
mun henkilökohtaisesta onnestain,
päätin hiljaisuudella mä meitä säästää,
kukkamekossa hymyilin vain.

CH

Ja kun eilen me autoas pakkailimme,
laskin kylmälaukun kädestäin,
asetin pehmolelut vielä penkin nurkkaan,
sitten käännyin mä sinua päin.
Vähän mietin kun isäs vanhan linkkuveitsen
huomasin sinun kädessäsi,
silmin sinisin katsoin kun kuiskasit sen
olevan molemmille parhaaksi.

CH

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oli hiano ! lauleskelinkin ;P

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot