Kaiken se kestää

Runoilija Pumpkini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004
Viimeksi paikalla: 19.3.2018 10:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni täynnä suloisia sanoja,
olen riimejä, loruja ja runoja.




Lisää luettavaa?
Tarkista:
Unikuvani -blogi.
 
 

Mä vihaan kun sä laitat astiat väärinpäin
astiakaappiin kuivumaan
Mä vihaan kun sä istut ryhdikkäästi sohvalla
kun siinä kerran pystyis makaamaan
Mä vihaan kun sä otat kahden minuutin suihkun
ja syyllistät kun koko illan lotraan
Mä vihaan kun sä täytät aina lasinikin mun
ennen kuin ehdin juoda sen pohjaan

Mä vihaan kun sä ehdit aina laittaa oven kii
ennen kuin olen moikat huutanut
Mä vihaan kun sä pyydät aina multa anteeksi
kun en oo sulle vielä suuttunut
Mä vihaan kun sä koputat lusikalla mukiin
kun olet sekoittanut ensin kahvin
Mä vihaan kun sä sanot että olen suloinen
kun leikin olevani maailman vahvin

CH:
Silti milliäkään sinusta mä pois en antaisi
en muuttaisi mä karvankaan vertaa
Vaikka joskus raivostuisin, menettäisin malttini
en luopuisi ensimmäistäkään kertaa

Mä vihaan kun sä tunnut tietävän mun mietteeni
vaikka mä en niitä lausuisikaan ääneen
Mä vihaan kun sä aina iltaisin vain hymyilet
ja tuut pyytämättä istumaan viereen
Mä vihaan kun sä saatat joskus pyykit unohtaa
likaisena lattialle lojumaan vaan
Mä vihaan kun sä keräät ne jos satun huomaamaan
ennen kuin ehdin sanoa sanaakaan

Mä vihaan kun sä heität ihan liian kovat löylyt
ja alemmas mun paikkaa vaihtaa täytyy
Mä vihaan kun sä aina loppuun asti ymmärrät
vaik joku typerästikin käyttäytyy
Mä vihaan kun sä sateella aina suojaat minut
etkä kysy ensin tahtoisinko kastuu
Mä vihaan kun sä nautit silmin nähden kun kuulet
et taisin jossain vaiheessa rakastuu

CH x2

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Löysin monia kohtia jotka täsmäsivät omaankin arkeen (enkä taida olla) :)
Suloinen ja itsepäinen. Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot