Jos sallit

Runoilija Pumpkini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004
Viimeksi paikalla: 19.3.2018 10:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni täynnä suloisia sanoja,
olen riimejä, loruja ja runoja.




Lisää luettavaa?
Tarkista:
Unikuvani -blogi.
 
 

Iltamyöhällä istun ja ootan sua taas,
olet töittesi jälkeen jatkanut matkaas.
Minä tiedän sen kyllä, että kieltää en voi,
mutta sydämessäin huoli soi.

Sinä välttelet, hiljenet, kosketa et,
tavoin kaikin vain entisestään loittonet.
Minä kovemmin kiinni pitää yritän,
mutta kauemmaks kai vaan työnnän.

CH:
Ethän vain riko mua, rakkaani mun?
Kun ilman sua hajoan, pois haalistun.
Syliisi tahtoisin jäädä mä vaan,
jos sallit siin oon ainiaan.

Minä kerron sen sulle, kuinka välitän,
kerron kuinka ilman sua kaiken menetän.
Nurkkaan sut ahdistan tunteillani vaan,
millä sinut ymmärtämään saan?

Tulevaisuuden kanssas tahdon rakentaa,
itseni kokonaisuudessaan luovuttaa.
Sinun kanssasi vain olen onnellinen,
kunpa tuntisit sinäkin sen.

CH

Toivon että joskus vielä mua kaipaat,
vaikka tietäsi kauemmas tänään raivaat.
Pahin pelkoni on, ettet palaisikaan,
ettet minua tahtoisikaan.

Tahdon sinulle olla mä täydellinen,
mitä vain pyydät minulta, toteutan sen.
Teen kaikkeni, jotta sä viereeni jäät,
jotta oikeana minut näät.

CH x2

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot