Mollamaijan maailmanvalloitus

Runoilija Pumpkini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2004
Viimeksi paikalla: 19.3.2018 10:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni täynnä suloisia sanoja,
olen riimejä, loruja ja runoja.




Lisää luettavaa?
Tarkista:
Unikuvani -blogi.
 
 

Nappisilmä, suppusuu,
ei kukaan aavistaisi:
Mollamaija mekossaan
nyt valtaa haluaisi.

Kun ilta hiljaa joutuu,
hän solmii kengännauhat
ja repun selkään pakkaa,
unohtaa maailmanrauhat.

Maija hiipii, varmistaa,
ettei vaan kuule kukaan,
ei tahdo tätä jakaa,
ei muita ota mukaan.

Valitsee leluauton,
sen vieterin virittää,
ja sitten hyppää kyytiin,
pois huoneesta yrittää.

On Maijan suurin toive,
et' rahaa ois hänellä,
jos kolikonkin saisi,
ois kuninkuus lähellä.

Nukke siis Säästöpossun
luokse suuntaa autollaan.
Äkkiä Nalle huutaa:
"Minnes matkalla ollaan?"

Ei auta Mollamaijan
kuin takaisin peruuttaa,
ei onnistunut juoni,
täytyy nyt iltaa muuttaa.

Ei saanut Maija tänään
omaa kultarahaansa.
Yrittääköhän vielä
muuttaa se asemaansa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttava sadunhohtoinen runo.

Ei hitsi miten nekoras, hauska ja hellyyttävä!
Harmillinen loppu, se sisi tuli aivan liian pian. Tätä haluaa lukea lisää, ehdottomasti

 

Käyttäjän kaikki runot