pois otettu

Runoilija QueenOfTheDawn

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 




tyhjä






lämpö on viety
sisältäni pois

vaikka vain niin hetken


ehti tehdä
uusi elämä
alkuaan


sanoin kuvaamaton
on se tunne

tahto suojella




ja viimein luovuttaa




ymmärtää
ettei ollut vielä aika



jonain päivänä
syli täyttyy
rakkaudesta

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaisevaa kerrontaa
Tällaiset asiat ovat aina surullisia. Aika parantaa.
 

Käyttäjän kaikki runot