menettämisestä

Runoilija QueenOfTheDawn

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en osta taivaspaikkaa
kyyneleillä
en rukouksilla

jokainen meistä
pelkää
ja odottaa

lopun hetkellä
olemme yksin

eikä kukaan voi
lieventää sitä tuskaa

kaikki tuntuu
niin tyhjältä nyt

toivoen
että jaksamme odottaa
sitä päivää
kun aurinko nousee

elämä palaa
mukanaan
muistot kultaiset

ja olen saanut
anteeksi

rohkeus
päästää irti
rohkeus hyväksyä
elämän hauraus

Selite: 
aika sekava runo tuli, ajatukset eivät tahdo pysyä, kasassa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot