lapsuusmuistoja

Runoilija QueenOfTheDawn

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun on tarpeeksi monta kertaa
tukistettu hiuksista

niin on pakko osata
lopettaa itkeminen

maitolasin kaatuessa
elämä juoksee filminä
pienen tytön silmissä

eikä se huuto
ole vaiennut
vuosienkaan jälkeen

mä vihaan sitä punaista mekkoa
missä on valkoista pitsiä
ja ankka rintaneula
strassikivillä

rakkaus
ei asu
täällä

Selite: 
Jotkut muistot eivät koskaan unohdu, vaikka niitä ei tahtoisi kantaa sydämmessään...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot