*****

Runoilija QueenOfTheDawn

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaikki ne turhat sanat
hukkuneet varjoihin

tuulen ujellus
ikkunan raosta

pieni henkäys
kuin kosketus

muisto menneestä
karkaa valloilleen

nostaa hymyn huulille
kyyneleen silmäkulmaan

eikä mikään asia maailmassa
voisi olla tärkeämpää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot