menetyksen määritelmä

Runoilija QueenOfTheDawn

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
uusi alku


niitä aina toivotaan
elämän varrella


ja joskus
kun sitä vähiten tahtoo

elämä sellaisen antaa


menetys


on jotain mitä
ei voi punnita

sille ei ole määrää
ei painoa
tai arvoa

sitä ei voi määritellä


jokaisen ihmisen oikeus
on tuntea

olla vihainen
surullinen
murtunut

ilman arvostelua


koulussa kokeissa usein kysytään
perustele



vihasin sitä kysymystä jo silloin



vihaan sitä nykyään vielä enemmän
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä olen perustelumiehiä, rationaalisen ajattelun kannalla.
Mutta kaikkea ei voi, eikä tahdokaan perustella. Jos tuntee niin kuin tuntee, sen pitää riittää, muillekin.

Tai voivathan he sitten keskenään keksiä syitä huvikseen.
Aina täytyy perustella, muutoin ei pärjää elämässä.
Olen täysin samaa mieltä!

Inhoan jo sanaa "perustele" yli kaiken,
inhoan kun joku keskeyttää mut ja
vaatii "asiaan"!

Runo teki vaikutuksen, ja Kivaa huomata
kaltaisiani on olemassa :)
Mä olen enempi perustele-tyyppi, mutta ihan kaikkea aina ei voi silti perustella... hyvä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot