Palatsini on hurmaava

Runoilija Numerotyttö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Veren punaista maalaan
kullan eri sävyin.

Kaos.
Lattiasta pylväisiin,
katon korkeuksiin.
Venyy.
Venyy.
Vääristyy.

Sulaa.
Limaa sekä vahaa.

Valuu seinän raoista tuskaa,
jolla kullan eri sävyin
veren punaisen maalaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja raadollisen värikäs runo, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot