Nimetön

Runoilija Numerotyttö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhtä aikaa upea.
Kevyt ja painava.

Askel.
Askelmalta.
Lipeävä jalka.

Kipu.
Ilo.
Suru.
Euforia.

Kaikki niin kaunista.

Juuri niin sellaista,
kuin kuuluukin.
Luonnotonta ei ole.

Maailma määräsi kauniiksi niin minut
kuin rutonkin.

Taivumme tiedon tahtoon.
Me olemme tieto.

Selite: 
Vangelista yön pimeinä tunteina.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot