Nimetön

Runoilija Numerotyttö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuorena valkeaa valkean rinnalla.
Sinistä ja vihreää.
Tyyni tyrskyjen alla.

Hitaasti vellova hiekka
heittää taas mieleni pyörteisiin.

Vaeltaa aina pohjan mudasta
keuhkoistani karkaavaan hiilidioksidiin.

Ihmeellistä, eikö?
Voin olla onnellinen,
mutta vain tässä ja nyt.
Aina.

Selite: 
Kiitos Valtaoja ja Liessaareen vievä silta syyskuisena aamuna.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa

 

Käyttäjän kaikki runot