On hauskaa olla pupu

Runoilija Numerotyttö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus ratsastan luoksesi lentoliskolla
ja parkkeeraan takapihasi hiirenkoloon,
jonne itsekin aika-ajoin kapuat.

Kävelemme lammelle katsomaan
kirjavia kaloja.
Ne ovat suuria kuin asfalttijyrät.

Isojen ihmisten seurassa
puhumme kielillä,
joita ymmärtävät vain ne,
jotka uskovat lohikäärmeisiin
ja yksisarvisiin,
mutteivät jumaliin.

Pidät kädestäni kiinni,
kun sädepyssyillä ammumme kaiken
mikä eteemme osuu.
Ei me niitä tapeta.
Kadotetaan vaan.

Sitten me istutaan nauraen
kilpikonnakanuunoiden selässä,
syödään kakkua ja suudellaan.

Selite: 
SeruSeruSeruSeru :333
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuulettaa ajatukset, pidän omintakeisista sanakäänteistäsi.

 

Käyttäjän kaikki runot