Herran L. kenkä

Runoilija Numerotyttö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Väreillä tahrituilla käsillä
kannan lisää vettä systeemiin.

Kunpa tietäisin,
mitä leijat ajattelevat tuulettomasta yötaivaasta.

Päivä kerrallaa
lasken ajat yhteen.
Summaan sadasosat
jokaisesta kilpa-ajosta.

En haluaisi luovuttaa,
mutta jommankumman on annettava periksi.
Tiedän, ettet se ole sinä.

Sade sateen jälkeen,
paisteenkin,
en ymmärrä mikä tässä maassa voisi kasvaa.

Vielä toistaiseksi odotan kevättä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

There's something in your poem, I liked :)

 

Käyttäjän kaikki runot