Nimetön

Runoilija Sohviina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.10.2007
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 0:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli vaiti
sanonut sanottavansa

pari ajatusta
pyörii ympyrää

aika pysähtynyt

seppä
sammuttanut ahjonsa

meren syli upottava

silmäpari
hukkuu minuun

laineet loiskuvat
siniset sinuun

taivas talvinen
toistansa katsovat

aukko taivaassa
auringon tulla

avoin soperrus huulten

herkkyys mielen
ylle armon tuulten

käsin varmoin
nostaa ajattomuuden

sydänten kehrä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Intiimi runo, jossa hieno rytmi. Pidin.

Runoilija kuunnellut tuulen...
ja saanut koottua ajatuksensa.
Elämän jokapäiväistä tarinaa,
hienosti esillä, kiittää Marle :)

Osui sanoillaan sydämenytimeen.
Suloista ja taidokasta - kuin loitsu. <3

Kaunis runo.

Tämä on kyllä sanataidetta parhaimmillaan.

kauniita pieniä säkeitä, nätisti sanoitettuja, hyvää mieltä antavia, kaikki on mahdollista kaikki on kivasti, hieno runosi

 

Käyttäjän kaikki runot