Ässä ärrältä

Runoilija Sohviina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.10.2007
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 0:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joulupukkikin kävi kilttejä etsimässä
piipahti tuvassa lämpimässä
- Emännän lahja on tässä.
Yllätys paketissa oli arpa, ”Ässä”

Emännän silmistä loisti valo
oi mikä onni ja rinnassa palo
joulupukki on tänä vuonna jalo
onnesta pyörii ympäri talo.

Onko tämä laatikkoleikkiä Tarvan?
Jännitys nostaa pystyyn hiuskarvan
onnelliseksi silti tekee harvan
saipa hän kuitenkin uuden arvan.

Mitä kaikkea se mieleen toikaan?
Mitä kaikkea hankkia voikaan?
Pienen pettymyksen se toi vaan,
pääsen ässän ärrälle vaihtamaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot