Tähti

Runoilija Sohviina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.10.2007
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 0:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähtenyt
käsky käynyt
keisari lain säätänyt
vastaanotto on perin jäätynyt
Joosef ja Maria Betlehemiin löytänyt
tallin suojaan yöksi päätynyt
lapsi seimeen syntynyt
tähti syttynyt
nyt

tähti
nähtiin mailta
täältä kovin kaukaisilta
viisaat miehet matkaan lähti
heti katsoo tätä uutta kuningasta
lasta aivan pientä vasta
tietä näytti tähti
tallia kohti
johti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot