Ahdistus

Runoilija rosanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elokuun lämmin tuuli vei järkeni mukanaan
 

Tee se niin lähden.
Pyydä taas niitä asioita niin kauas poistun ja pakenen.
Ahdistuksesta en pidä, kahleisiin en tahdo ikinä.
Miksi tämä ei riitä, mitä meillä jo on.
Haluut aina jotain muuta.
Joka vaikeeta mulle ois, et ymmärrä.
Ajat mut pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot