Sisäinen saatana

Runoilija rosanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elokuun lämmin tuuli vei järkeni mukanaan
 

Itse saastutin mieleni
Ei ilo, ei onni löytänyt enää tielleni
sisäinen paholainen ottaa vallan
itse ruokkii tuota kurjaa
pahaa mieltä jakaa

Koskaan ei ole liian myöhäistä
täällä tahtomatta elän
mitä siis teen elämästä

Silmä silmästä
leikkiä en saa enempää
lakkasin hengittämästä
Mutta pääsin saatanasta

Ota minulta henki, sielu
tapa minut kokonaan
ei
Anna minun elää
tee minusta onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot