Kuolleen ruumiisi ylitse

Runoilija rosanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elokuun lämmin tuuli vei järkeni mukanaan
 

Tänään heitän sinut asfalttiin
ajatuksistani
peitän kasvosi muovilla, älä hengitä
ainakaan minussa
en enää koskaan ole orjasi
Uhraa itseäni
sinulle
Sä sanoit
saan tehdä asioita
vain kuolleen ruumiisi ylitse
En nähnyt sun lävitse

Selite: 
Joku ihan päätön (Tunteet: viha, huomaako sen jostain? :D)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot