Pako

Runoilija rosanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elokuun lämmin tuuli vei järkeni mukanaan
 

Pelkään niitä ajatuksia
kunnes nukahdan, ne tulevat uniin
niin todellisia välähdyksiä
unohdetuista,
hitusesta onneakin,
Herään. Sydämen sykähdyksiä.
Unohdan taas...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, ja vähän ahdistavakin runo.
Hienon tunnelman oot saanut tähän.
Mä tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot