Mustang

Runoilija Wrong Time Capsule

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tasangon takaa löytyy vetinen rakkaus, nimenänsä Tommy Lee Jones. Se osaa matkustaa, sillä tavalla kuin minäkin haluaisin: tuhansia maileja auringon alla, lopussa rojahtaa puron rannalle ja itkeä, koska koti on kaikkialla. Rakastan. Nyt Leonard Cohen.
 

Taas huomaan tuntevani
niitä erilaisia
kyyneleenmaisia, kouristavia
paukutan sitä joka intohimoni huutaa

Näin keltaisia
kirjamaisia vihkojani kiemuraisia
jotka eilisen tummaa vuotaa
Maailma on meitä varten
sitä joka on ihoni alla
valmiina uudeksi ruveksi

Pitkät kyntesi saavat mut silti luoksesi
kosteat huulesi, tumma olkinen tukkasi
Meren takana myyn sulle kaikkeni
vaan jotta pääsen autosi takapenkille elokuviin
jalat ilmaan
jotta pää ryskyää

ja jalat alle
päätä ryskyttää

Tää maailma on meille
muttei tänään
koska mulle sanotaan, että kaikki ei oo okei
näen ulapan takana hiekkaa
siellä on saari
ehkä taivaskin

kysyin ollaanko me samasta?
ehkei tänään, vastasit
nyt menen ja kirjoitan sulle lisää
otan sulta lisää
nostan jalat ilmaan

taas koskettivat ruosteiset sanasi
kova kosketuksesi, harhaileva katseesi
brutaaleiden käsiesi kyyneleet
oma valkoinen huuleni, musta käsivarteni, tyhjä kuoreni
sä uppoat sinne jos et nyt pidä kiinni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitä mäkin kirjoitin mustangista, vaikken tätä vielä lukenutkaan tai nähnyt! Hahha! Mitä vitjaa?!
"Eilisen tummaa vuotaa", ihanasti sanottu!!
Tää on ihana runo! Ihan rakastan vallan! Miten voi olla noin upea lopetus. Voi mahtis..
Pink Floyd sopii ihan liian hyvin tähän nyt.. OMG..

Kauniisti soljuvia sanoja, lauluja ja tunteita. Ja USA.

 

Käyttäjän kaikki runot