Oranssi poistaa

Runoilija Wrong Time Capsule

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tasangon takaa löytyy vetinen rakkaus, nimenänsä Tommy Lee Jones. Se osaa matkustaa, sillä tavalla kuin minäkin haluaisin: tuhansia maileja auringon alla, lopussa rojahtaa puron rannalle ja itkeä, koska koti on kaikkialla. Rakastan. Nyt Leonard Cohen.
 

aurinko nousee
säteet lakaisevat huojuvaa humalaa
kiipeävää, kurottelevaa

aamu nauraa
tuulen tahtiin tavoittelee lämmintä hyväilyä
lehdet humisevat, laiskasti lepattavat

hyväillallallallaa

kahisevan maailman
kolmatta kuningasta
levittää käsiään, koskettaa

tyttö kiljaisee
juoksee nauraen oranssiin valoon,
vehreään niittyyn valahtaa

hyppää

punaoranssit terälehdet tarjoavat syvempää punaa
puuduttavat ajatuksenkulun kolmion
huutelevat hurmion helmaa

huumaa

tyttö,

hän uppoaa pehmeämpään, painavampaan
painuu pohjaan
raapaisee hiekkaa, hymyilee punaruskealle vedelle
jyville, jotka sekaantuvat hiuksiin
kuin kuumassa jyväsi minuun

nousee

hän katselee rannalta
kuinka valun pisaroita
haukon henkeä
kimmellän

tule

oranssi yhteys
sokaisee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jep, ihan fakin' hyvä paras mahtavaaaa!
ihana, namuuu.. ihan vastaan mun tämän päivän luomustani, heh. siis silleen tää on vähän ilonen piupau ja mun nyyh sob, sob.
heh. Mut ihana runotus, voihan.
Kiitos rakas beibeeee.

oho! hiukan on kiva! tämä taas ei kuulostanut yhtään sinulta, jotenkin, siis yllättävä! jee! uuuu! kiva loppu, erityisesto. kun se kimmeltää. ja toinen toljottelee.

moi julkkis!

oletko sä vääntänyt tätä innoissas? hiukan on kiva. jea!!

 

Käyttäjän kaikki runot