Homeisten sammalten peitto - Lonerider

Runoilija Wrong Time Capsule

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tasangon takaa löytyy vetinen rakkaus, nimenänsä Tommy Lee Jones. Se osaa matkustaa, sillä tavalla kuin minäkin haluaisin: tuhansia maileja auringon alla, lopussa rojahtaa puron rannalle ja itkeä, koska koti on kaikkialla. Rakastan. Nyt Leonard Cohen.
 

Lahosta laudasta tekemääni kukkaan
kiertyvät tikkujen loputon sykli

Astelen lasinsirujen päällä
Jalkojeni paksu pohja kestää
Kolmeksi kotiin. Olen niin väsynyt.

Itken ja vapisen.
Huomaa minut.

Sisälläni on hiljainen paikka.
Siellä asun aivan yksin
ja uusin loppumattomia lähteitäni.

Ikkunasta ihmisten vajaa vakka
ilmenee, täynnä lokaa, läksin:
kohteena maailman lääni.

Aaveajaja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Saukku on pitänyt tätä piilosessa.
Aika kiva.. Hyvä loppu ja totaaah.. diggaan vaik on tollasii ihan perus juttuja.
Hyv, hyv. LOL

Miten mä en ole tällaista huomannut täällä? No en kyllä henkaroikaan täällä oikein enää... En tiedä jos tämä on pilailua (lonerider, heh) mutta nyt justiinsa tuntuu että vau, just noin se menee. Varsinkin neljä ekaa säkeistöä. Just noin. Loppua en ehkä tajua tai halua tajuta. Lavli!

Hiljainen paikka herää eloon hienoin sanavalinnoin. Upea. =)

Tämä on
MIELETTÖMÄN HYVÄ
arvaa iskikö mun tän hetken fiilikseen ku nyrkki silmään! vautsi
ihana, ihana
upea

Mielenkiintoinen puhutteleva runo väsymyksestä ja läheisyyden puutteesta.

Hölö hölö hölö hölö hööö!!!
Tää on hyvä.
Tyks tyks.

Tää on hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot