Turmelluksen kukka

Runoilija Trega

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään muu ei ole elämässä varmaa kuin se, että rakkaus satuttaa.
 

Ehkä sinä kasvat
enemmän kuin kukaan
enemmän kuin mikään
sievä kukka tien pientareella
kuuran armoilla aamuauringossa
kylmän loppusyksyn kierteessä

Mutta tänään minä en näe sinua
Enkä huomenna

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot