Hulluus

Runoilija Trega

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään muu ei ole elämässä varmaa kuin se, että rakkaus satuttaa.
 

Järjettömyyden verho aukeaa
joka ilta pimeyden turvin

Leijailevat marmoripäät ovien yllä
Ihmishahmojen jäänteet nurkkien varjoissa
Vaanivat siellä, jos valvot
Syövät pääsi, jos nukut

Ne vetävät hammassapeleja suustasi,
pistävät sinut oksentamaan elohopeaa
verenpunaisessa huoneessa,
jossa on satiinilakanat

Et enää kauan voi nukkua harhakuvien kanssa
Pian ne vievät sinut kokonaan,
jos menetät itsesi ja annat niille vallan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot