Lemmentaika

Runoilija Trega

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään muu ei ole elämässä varmaa kuin se, että rakkaus satuttaa.
 

Ja minä kaiversin nimemme
vaaleanpunaisiin kynttilöihin,
asetin ne vierekkäin
ja annoin niiden sulaa yhteen
Koska minä olen tyhmä romantikko,
ja sinä -

"Ei voisi vähempää kiinnostaa"

Selite: 
Armoton realisti.
Kategoria: 
 

Kommentit

haikeaa ja ajattoman kaunista. itse pidän kynttilöistä. näin pimeällä poltan niitä myös ulkona.

 

Käyttäjän kaikki runot