Lasinen käkikello

Runoilija Trega

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään muu ei ole elämässä varmaa kuin se, että rakkaus satuttaa.
 

Pala palalta
rikkoutuu lasinen kello
Iskee vieterit jalkoihin
raatelee niillä verille

Kultaiset viisarit pysähtyvät
Käki menetti äänensä

Mitä teet nyt?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot