Uudelleenkoonti

Runoilija Trega

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään muu ei ole elämässä varmaa kuin se, että rakkaus satuttaa.
 

Tämän täydemmäksi en pysty muuttumaan
Kokonaista ei minusta enää koskaan saa
Rikoit sitten vahingossa taikka tahallasi
Purit osiin, revit auki kaikki haavat
Palat ajelehtivat irrallaan
Kadottivat osan toisistaan
Palasivat takaisin, kun aika oli lopullinen
Ottivat miltei saman muodon
Mutta sydämeni on jälleen sinun
Vihdoin olen taas epätäydellinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot