Mitä kuuluu?

Runoilija schizophrenic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004
Viimeksi paikalla: 29.8.2016 20:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon vaan kokeilla mitä ihmiset sanoo.. Siispä kaipaan perusteltua kritiikkiä ja paljon kiitos :) Niin hyvässä kuin pahassa..
 

Olin ehtinyt unohtaa,
miltä ne ajatukset oikeasti tuntuvat.
Miten ne syövät minua hitaasti iltaisin.
Miten yöunet muuttuvat kevyeksi usvaksi,
joka hälvenee takkuisiin aamuihin.

Miten merkityksellisyys muuttuu mitättömyydeksi
ja sanat alkavat toistaa kehää kunnes nekään eivät enää uskalla liikkua.

Miten teennäinen hymy vihlaisee,
kun sen hakee ylle henkeä vetäen,
kolmatta kertaa samana päivänä.

Millaista on suorittaa normaalia ilmettä ja elämää,
kun "kiitos hyvää" ei oikeasti vastaa enää mihinkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runon minä voisi olla onnellinen siitä, että pystyy hymyilemään vaikka se hymy olisikin feikki

epätoivosta kertoo runosi

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot