Syksy

Runoilija schizophrenic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004
Viimeksi paikalla: 29.8.2016 20:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon vaan kokeilla mitä ihmiset sanoo.. Siispä kaipaan perusteltua kritiikkiä ja paljon kiitos :) Niin hyvässä kuin pahassa..
 

Jokainen henkäys oli uusi askel
kohti sarastusta.

Aamulla oli taas pimeää,
sillä aurinko ei ylettynyt kurkottamaan
yli horisontin.
Jäisiä kiteitä roikkui katon reunoilla
ja kuura oli kadottanut kaikki värit.

Pidättämällä hetken hengitystä pakkasen kanssa
toivoin ettei kevät tulisi koskaan sulattamaan
jälleen saavuttamaani maailmaani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot