Nimetön

Runoilija schizophrenic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004
Viimeksi paikalla: 29.8.2016 20:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon vaan kokeilla mitä ihmiset sanoo.. Siispä kaipaan perusteltua kritiikkiä ja paljon kiitos :) Niin hyvässä kuin pahassa..
 

Sain synnyinlahjana kroonisen melankolian,
rakkauden kynttilänvaloon ja pimeisiin iltoihin.

Elinikäisen haasteen - kuinka löytää voimaa
nousta niinä aamuina kun pelkkä oleminen sattuu.

Parempina päivinä onnellisuuden
hiutaleet peittävät alleen
elämisen sietämättämättömän merkityksettömyyden
ja hetken olen tässä omasta halustani.

Usein miten kuitenkin suoritan elämääni päivä kerrallaan, kaikille muille paitsi itselleni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot