Ilta

Runoilija schizophrenic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004
Viimeksi paikalla: 29.8.2016 20:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon vaan kokeilla mitä ihmiset sanoo.. Siispä kaipaan perusteltua kritiikkiä ja paljon kiitos :) Niin hyvässä kuin pahassa..
 

Koivu piirteli siluettiaan mustalla
vasten syvänsinistä taivasta.

Vihasin lokkeja niinkuin ennenkin,
vaikka ne olivat olleet jo hetken hiljaa
ja tunsin ympyrän sulkeutuneen.

Sisällä vain oli lämpimämpää ja
eikä suurempi kokonaisuus ole
enää niin ahdistava.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot