Norppa

Runoilija Luonnonlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olemalla oma itsesi muut oppivat tuntemaan sinut paremmin:)
 

Miksi, oi miksi, en kelpaa kellekään?

Miksi, oi miksi, olen vain se joku jota hyväksikäytetään?

Miksi, oi miksi, kaikki ovat aina jotain vailla?

Miksi, oi miksi, on asiat väärinpäin aina?

Kaipuuta, surua, riittämättömyyttä.

Ahdistusta, kipua, pelkoa.

On elämäni pullollaan.

Aivan sama minne meen,

Aivan sama mitä teen,

En silti kelpaa kellekään.

Kai mä olen vain kuin se yksinäinen norppa siinä laulussa.

Tuomittu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot