Sähköä

Runoilija Luonnonlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olemalla oma itsesi muut oppivat tuntemaan sinut paremmin:)
 

Kihelmöintiä ihonalla.

Salamointia katseessa.

Kummia ajatuksia päässä.

Sähköä ilmassa.

Sinä saat sen aikaan,

kun katseemme kohtaa.

Ihoni huutaa kosketustasi,

kroppani kaipaa lämpöäsi.

Salamointia ilmassa,

ukkosta pilvissä,

tunteiden myrskyn keskellä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot