Ihmissuhteet

Runoilija Luonnonlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olemalla oma itsesi muut oppivat tuntemaan sinut paremmin:)
 

Mielikuvia suuria, muttei sanoja pukea niitä todeksi.
Ajatuksia ihania, muttei sanoja pukea niitä lauseiksi.
Haaveita mahdottomia, muttei rohkeutta muuttaa niitä.

Miksi pitää ihmisen olla näin heikko, jonkin pienen asian edessä?

Miksi pitää vahvankin nöyrtyä, jonkun toisen tähden?

Miksei vain voi olla vahva ja mennä ja tehdä ja sanoa sitä mitä haluaa, vaan pelkää ja on heikko?

Miksei vain voi antaa virran viedä ja katsoa minne se vie, vaan tappelee hurjasti pyörteitä vastaan, peläten?

Miksei vai voi antaa ajan näyttää mitä sillä on varalleen, vaan pitää toivoa ja haaveilla liikaa?

Miksi pitää rakentaa niitä pilvilinnoja, kuvitellen etteivät ne koskaan sorru?

Miksi pitää itsensä antaa tuntea näin, että oppisi tuntemaan toisin?

Ihmissuhteet ovat kinkkisiä asioita.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot