Tähtien sointu

Runoilija unipaju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.11.2020 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Tunnistamme toisemme

tämän äärettömän aikamme

ainoassa hetkessä

jossa katseemme rakentavat sillan

niin lähelle sitä

mitä lähemmäksi ei pääse.

Pienissä kaikkeuden pisaroissa

tuttuutemme kietoutuu

tähtien sointuihin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aistikkaan kaunista runoilua..!

Kerrassaan kaunis runo! ''jossa katseemme rakentavat sillan'', voisiko kahden ihmisen välistä kohtaamista kuvata tuon kauniimmin? Hienoa! :)

Kaunis.

Todella upea,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot