Nimetön

Runoilija unipaju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.11.2020 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Niin se punoo sut sen odotuksiin
pieni nainen
haluaa sulta vaikka kaiken
pieni pahainen nainen

yksin

ehkei ole hyvä olla
tulee sanottua outouksia
tehtyä tavattomuuksia
yksin

se merenneito
maailman uitavilla kujulla
yrittää koskea sydämeesi
mutta tavoittaakin vain
sen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot