Tulikirjaimet

Runoilija unipaju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.11.2020 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Jos vielä kerran uskaltaisin
sieluni kirjaimiksi sulattaisin
tähän Sinulle
rakkaita sanoja

sydämeni
ilon kyyneleillä
maalaisi aavoja
luoksesi
niiden halki
sieluni sulattaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on sitä runoutta. Kumarrus.

Kaunista ajattelua, haaveilua, kaipuuta.

kaunistunnelmainen runo, pidin

Pehmeän Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot