valon pienet hetket

Runoilija unipaju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2004
Viimeksi paikalla: 13.11.2020 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

huomaamatta

se sykkii jälleen

aivan kuin

hieman valoisampi ilma tänään

pelkoon hieman välimatkaa

on helpompi hengittää

ilon pienet tipat ja pisarat

hetkessä jopa äärettömiä

on tänään helpompi hengittää

pieniä suopeita hetkiä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot