Hiukset

Runoilija garuda

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin usein ne ovat kasvojeni edessä,
kun katson elokuvaa,
olet siis lähelläni.

Joskus kerään niitä suustani aamulla,
kun herään,
olet siis nukkunut vieressäni.

Lattialta niitä löytyy usein,
kun siivoan,
asut siis kanssani.

Nauran kun näen hiusharjasi,

Noita ihania hentoja,

Rakastan pitkiä vaaleita hiuksiasi <3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot