Unelmaa

Runoilija garuda

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rehellinen ja vaniljan tuoksuinen,
uskollinen ja ruusuhuulinen,
iloinen ja naurava silmäinen
tuo nainen kaunis ja ihanainen,
häntä löytänyt vielä ole en.

Voiko olla olemassakaan,
häntä joka minulle tarkoitettu on vaan,
jota saisin aina rakastaa,
kaikkeni hänelle antaa.>

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haaveita ja unelmaa
kentis todeksi joskus tulla saa.

*Rehellinen ja vaniljan tuoksuinen*

Ihan mukava yhdistelmä. :)

Toivon, että unelma toteutuu; olemassa hän varmasti on jossain. Kaunis runo.

Haaveita ja unelmaa
kentis todeksi joskus tulla saa.

*Rehellinen ja vaniljan tuoksuinen*

Ihan mukava yhdistelmä. :)

Toivon, että unelma toteutuu; olemassa hän varmasti on jossain. Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot