Tuoksu

Runoilija garuda

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minut lähemmäs se houkuttaa,
ihan kiinni sinuun,
huumaa ja valloittaa,
se koukuttaa.

Ajatukset leijailemaan se saa,
ihaniin asioihin kääntymään,
murheet unohtamaan,
jalkojen alla ei tunnu enää maa.

Sydämeen tuo olon onnellisen,
mieleen tunteen rauhallisen,
saa tuntemaan levollisuuden,
tuo tuoksusi ihana taivaallinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

*...ihaniin asioihin kääntymään,
murheet unohtamaan,*

Näin se toimii, Rakkaan ja rakkauden tuoksu.<3

Hurmaavan ihanaa se on. : )
Ihastuttava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot