Täydellinen

Runoilija garuda

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nuuhkaisen,
ruusun tuoksua.

Kosketan,
silkkistä unelmaa.

Maistan,
mansikan makeaa.

Avaan silmäni
ja katson kaunista ihoasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin ihana runosi on hellyyttä tulvillaan.

Runosi vie sydänkesään ja lempiruusujeni aikaan. :) Ihanan romanttinen!

 

Käyttäjän kaikki runot